•   Web TV -Tv online -Makedonien -Алфа ТВ 

TV-kanal: Алфа ТВ
Алфа ТВ online - Tv Live

Udsendelse fra det officielle websted
Denne tv-kanal er godkendt og udsendes på kanalens officielle hjemmeside, Klik på afspilleren
Алфа ТВ
Land:  Makedonien
Kategori: Generelt
3.5 ud af 5
2 Stemmer
Алфа ТВ - beskrivelse, anmeldelse, bedømmelse

Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на сателит во цела Европа, Северна Африка

Алфа ТВ online - Tv Live

Cegrani TV  Makedonien / Generelt
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 ud af 5
7 Stemmer
А1он  Makedonien / Nyheder
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 ud af 5
4 Stemmer
Македонска Телевизија 1  Makedonien / Generelt
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 ud af 5
12 Stemmer
Телевизија Орбис  Makedonien / Nyheder
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 ud af 5
2 Stemmer
Интел Телевизија  Makedonien / Generelt
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 ud af 5
4 Stemmer
Телевизија Сонце  Makedonien / Underholdning
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 ud af 5
4 Stemmer